Kompetent og serviceminded værksted

Mileparkens Autolakering har eksisteret siden 2010 og er placeret centralt i Herlev og godt i forhold til hele Storkøbenhavn.

I løbet af de seneste år er værkstedet ombygget med tilbygning med højt til luftet, pladeværksted, kundemodtagelsesforhold og parkering lige ved døren.

Værkstedet er ejet af Daniel, som har stor fokus på både kvalitet og god service. Med 7 veluddannede personer på værkstedet har man kapacitet til mange typer af skader og reparationer, ligesom man via moderne produktionsanlæg og værktøjer kan arbejde med alle vognmærker.

God service er inkluderet i prisen og værkstedet har mulighed for at stille lånebil til rådighed. Der er kundemodtagelsesforhold, hvor du f.eks. ved en spot repair eller afhentning af bil er velkommen til at opholde dig – der er altid en kop kaffe på kanden.

Har din bil fået en ridse eller bule så er du meget velkommen til at kontakte os. Måtte du være så uheldigt at få en ”større” skade, så skal du vide, at vi er fordelsværksted for forsikringsselskaber og omfatte af de vilkår som gør sig gældende ved den type skader bl.a. modpart.

Vi glæder os til at høre fra dig og se din bil.

Autolakering
Dæk/fælge/hjul
Industrilakering
Interiørlakering
Pladearbejde
Ruder, glas & lygter
Spot repair
Storvognslakering

Kontaktinformation
Mileparkens Autolakering ApS
Mileparken 24
2730 Herlev
Tlf.: 44 92 20 95
E-mail: mileparkenautolak@gmail.com

Åbningstider

Mandag 8:00 – 16:30
Tirsdag8 6:00 – 16:30
Onsdag 6:00 – 16:30
Torsdag6 6:00 – 16:30
Fredag 6:00 – 16:00