FDM-medlemmer får 12% rabat

Få repareret din bilkabule på et af vores værksteder og få rabat.

Hvad er en bilkabule?

En bilkabule er en mindre bule eller små ridser på en enkelt del – oftest kofanger eller skærm, som vi hos Bilkabuler.dk kan udbedre og male let og ubesværet, uden det kræver af- eller påmontering.

Billigere end du måske tror

Er du én af de bilejere, som kører rundt i en bil med små ridser og buler? Er der småskader, som irriterer øjet? Og er du en af dem der tror, at skaden er besværlig og dyr at udbedre? Så kig forbi ét af vores Bilkabuler.dk-værksteder og lad os vurdere, hvad det kan koste. FDM-medlemmer får 12% rabat på alle vores værksteder i Danmark.

Sådan får du rabat

Når du besøger et værksted, skal du oplyse om dit medlemsskab af FDM samt fremvise din medlems App. Ved forespørgsel via telefon oplyses medlemskab og medlemsnummer. Den information giver med det samme værkstedet en viden om, at du er privatkunde og har en særlig fordelsaftale via FDM.

Herefter besigtiger værkstedet den skade, du ønsker udbedret, og giver dig et prisoverslag på reparationen.

Når arbejdet er udført, skal du igen fremvise gyldig FDM-medlems App, som værkstedet registrerer i FDM’s fordelspartner system når du betaler med kreditkortet. Herefter får du udleveret en faktura på det fulde beløb som betales til værkstedet. Du modtager herefter din helt specielle FDM-rabat på 12% som bonus direkte fra FDM.

Begrænsninger

Rabatten gælder kun hos ét af vores bilkabuler.dk-værksteder, og kan ikke kombineres med andre rabatkort eller loyalitetsaftaler.

HUSK, ved henvendelse til et af vore værksteder, som det allerførste at oplyse, at du er FDM-medlem, så din henvendelse bliver omfattet af FDM fordelene fra start.

Dermed undgås misforståelser og vi sikrer, at der ikke er nogle begrænsninger på din rabat.

Vi glæder os til at se dig på et af vore bilkabuler.dk værksteder.

Find værksted nær dig