Hvad kan vi hjælpe med?

Bilkabuler.dk består af en række selvstændige og frie værksteder spredt ud over hele landet.

Alle værkstederne tilbyder naturligvis hjælp med de skader på lak og metal, som vi markedsfører i bilkabuler.dk.  Derudover har værkstederne en række forskellige typer af kompetencer og ydelser som du som kunde kan få glæde af. Både når det gælder løbende service, udskiftning af dele eller reparation af skader er du i trygge hænder.

Nedenfor er listet de væsentligste og en dertilhørende forklaring. Kig efterfølgende i vores oversigt og find det værksted der er nærmest. Hvis værkstedet ikke har det du søger, så ring til dem alligevel da de samarbejder med andre værksteder, som måske kan hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dig på værkstedet.

 • Autointeriør

  Lige så smuk indvendig som udvendig

  De trælse kabineskader

  Mange kender oplevelsen af de små irriterende skader i kabinen. Ridser på stolper, hak eller ridser i instrumentbrættet, hul i stof- eller lædersæde osv. Det er bare de der øv skader vi tit irritereres over. Ganske få er klar over, at vi faktisk kan afhjælpe langt de fleste skader, så det bliver næsten som nyt igen.

  Vinyl, læder, stof m.m. kan alt sammen repareres med moderen hjælpemidler og rette uddannelse. En række af vores værksteder tilbyder denne hjælp.

  Kontakt gerne vores værksteder og få en snak om de små skader i kabinen.

 • Autolakering

  Autolakering i særklasse

  Når det handler om kvalitet og finish

  Vores moderne bilkabuler.dk værksteder arbejder alle med det integrerede kvalitetsstyringssystem KS2000, hvilket sikrer høj kvalitet i lakarbejdet – lige fra bilen rammer værkstedet i forberedelsen, selve lakeringen, klargøringen og afleveringen af bilen. Fagligt veluddannet personale og de bedste farvestyringsværktøjer er en selvfølge på vores værksteder.

  Alle vores værksteder er medlem af AutoBranchen Danmark eller SKAD og kvalitetscertificeret med enten KS2000 eller EUROGARANT, hvilket er din garanti for høj lakkvalitet.

 • Caravan/campingvogne

  Giv det mobile hjem en kærlig behandling

  De trælse skader kan vi hjælpe dig med

  En del af vores værksteder tilbyder hjælp med ridser, buler og skader på din campingvogn. Værkstederne har specialiseret sig i campingvogne og har både højt til loftet og kabiner som kan håndtere den størrelse af vogne.

  Reparation og lakering af campingvogne kræver rette uddannelse og de rigtige professionelle værktøjer, så modellens særlige udtryk og kvalitet fastholdes efter endt arbejde.

  Ikke alle vores værksteder tilbyder reparation af campingvogne, men du kan tjekke værkstedernes kompetencer på oversigten og kontakt gerne værkstedet direkte. Finder du et værksted tæt på dig som ikke tilbyder hjælp til campingvogne, så ring alligevel – de kender med garanti en som kan hjælpe.

 • Dæk, fælge & hjul

  Vi holder hjulene i gang

  Vi arbejder med både dæk, fælge og hjul.

  På en række af vores værksteder kan du få hjælp til nye dæk, fælge og komplette hjul.

  Ligeledes kan vi hjælpe med reparation af fælge og restaurering af dem. Blandt andet tilbyder vi opretning af skæve fælge, afdrejning af overflade (Diamond cut), sprøjtelakering og polering og reparation af mindre skader.

  Kontakt gerne et af vores værksteder, hvis du skal have nye dæk, fælge eller komplette hjul. Vi står parat med råd, vejledning og konkurrencedygtige priser.

 • Foto- og radarkalibrering

  Foto- og radarkalibrering

  Korrekt justering af vigtige teknologier

  Foto- og radarkalibrering er et tilbud, som blandt andet tager højde for den nye teknologi omkring ADAS. Næsten alle nyere biler er udstyret med funktioner omkring ADAS sikkerhedssystem, blandt andet kan nævnes vejebaneassistent, skiltegenkendelse og nødbremseassistent, som de mest kendte. Sensorer i bag- og forskærme til blinde vinkler, adaptiv fartpilot og bakkamera er andre nye teknologier.

  Det er vigtige er, at alle kameraer og radarer snakker korrekt sammen og bliver kalibreret ind efter hinanden, så de virker 100%.. Hvis et for eksempel kamera bliver kalibreret forkert, kan det resultere i forkerte optagelser, så nødbremseassistenten ikke ser og virker korrekt. Derfor er det vigtigt for sikkerheden og kørekomforten, at alle kalibreringer er i orden.

  De af vores værksteder der har investeret i det udstyr kan være behjælpelig med dette, så du kan føle dig sikker i trafikken.

 • Industrilakering

  Industrilakering uden grænser

  Mange års erfaring og opdateret viden er din garanti

  Nogle af vores værksteder er den komplette lak partner, som kan håndtere alle slags emnetyper – så både enkeltstående specialemner som reelle serieproduktioner er meget velkomne på vores værksteder.

  Vores mange medlemmer har over årene samlet stor erfaring som du kan trække på – både hvad angår kvalitet og økonomi.

  Når det gælder industrilakering er det afgørende at du møder fagfolk som kan rådgive om metodevalg og forbehandling og på den måde sikre den optimale løsningen første gang. Med både våd- og pulverlakering er du i trygge hænder hos os.

  Værkstederne arbejder vi sammen med de bedste producenter, og har dermed adgang til international erfaring og viden, som du som kunde drager fordel af hver gang du får malet hos os.

 • Interiørlakering

  Giv det gamle nyt liv

  Farver og glans til stort set alt

  Har du et gammelt køkken, døre, metalting eller noget andet som du holder af og tænker vil være supersmart i en anden farve og måske mere glans, så er det faktisk muligt.

  Vores lakeringsværksteder kan både rådgive dig med hensyn til farver og glans og samtidig ved de noget om hvordan du får et slutresultat som du bliver glad for i mange år. Vi bruger de bedste lakleverandører til vores farver og m vores moderne sprøjtekabiner sikre dig en flot løsning.

  Kig forbi værksteder med genstanden eller et billede og tag en snak med vores fagfolk. Du vil blive overrasket over mulighederne.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

 • Mekanisk værksted

  Reparation og service

  Vores mekaniske værksteder står klar

  En håndfuld af vores værksteder har tilknyttet mekanisk værksted, hvor der blandt andet tilbydes Serviceeftersyn, reparation af f.eks. bremser, kobling, motor mm., klargøring til syn, service af f.eks. aircondition osv.

  Værkstederne har veluddannede og erfarne mekanikere og er udstyret med moderne teknologi og kan servicere alle bilmærker.

  Ring gerne til værkstedet og hør om de kan hjælpe dig.

 • Pladearbejde

  Alle former for pladearbejde

  Vi retter det skæve på plads og fjerner det rustne

  Hos bilkabuler.dk har vi selv, eller samarbejder med, specialiserede pladeværksteder med uddannede pladesmede, som alle kan deres håndværk. Det betyder at vi kan håndtere både store og små skader så du er garanteret en kvalitetsløsning.

  Vi udfører naturligvis også pladearbejde i forbindelse med rust. Når du får lavet pladearbejdet hos os eller en af vores samarbejdspartnere, er du sikret at det arbejde der bliver lavet, koordineres med malerværkstedet, således at vi får lavet et godt og solidt arbejdet, som afsluttes med et smukt og holdbart resultat.

  De pladeværksteder vi samarbejder med, er alle godkendt af forsikringsselskaberne i Danmark, så du kan trygt henvende dig til os med en pladeskade. Vores pladeværksteder er alle godkendt af forsikringsselskaberne i Danmark og arbejder sammen med den lokale taksator, og via fototaksering får vi hurtigt skaden vurderet og udbedret.

 • Plastreparation

  Plastreparation

  Styrke og finish som før

  En række dele på biler er producenter af forskellige typer plast. Tidligere blev en del af disse dele blot skiftet ud – også ved mindre skader.

  I dag er det heldigvis sådan, at stort set alle typer af skader kan repareres så både styrke og finish bliver som før. Rette uddannelse, erfaring og værktøjer gør det muligt at arbejde fleksibelt med plast, samtidig giver det god mening for miljøet, at vi ikke blot skifter ud.

  Alle bilkabuler.dk kædeværksteder er uddannet og har erfaring med plastreparationer, så du kan trygt henvende dig uanset om skaden er en mindre ridse eller bule eller en større skade – vi kan hjælpe dig.

 • Ruder, glas & lygter

  Udskiftning og reparation

  Vi håndterer alle glasskader

  Der findes nok ikke ret meget der er mere trælst end når man hører lyden af en sten som rammer foruden. Øjnene kigger straks efter hvor stenen ramte og hvor stor stenslaget er på ruden. Det er desværre en velkendt situation for mange.

  Vi kan ikke fjerne stenene, men vi hjælper meget gerne med udskiftning eller reparation af din rude. Vores værksteder er behjælplig uanset bilmodel og anvender udelukkende kvalitetsprodukter til reparation og og ved udskiftning.

  Kontakt gerne et af vores værksteder og hør om dine muligheder.

 • Sandblæsning

  Professionel sandblæsning

  Korrekt sandblæsning er ikke for amatører

  Nogle af vores værksteder tilbyder professionel sandblæsning på alle niveauer. Det er f.eks. ikke lige meget hvilket udstyr der bruges, hvad der vælges af blæsemiddel, afrensning osv.

  Både forarbejdet, processen og færdiggørelse af emner kræver gode faglige kompetencer, som vores værksteder naturligvis har.

  Har du brug for sandblæsning, så kontakt gerne et af vores værksteder for en nærmere snak om mulighederne.

 • Spot repair

  Spot repair

  Attraktiv reparation af småskader

  Spot repair (kan også hedde en smart repair) er en lakeringsproces, der gør reparation af småskader attraktiv, fordi det kombinerer kvalitet, hurtigere færdiggørelse og en attraktiv pris.

  Denne type reparation er ligesom grundstammen i vores filosofi omkring bilkabuler.dk. Mindre skader der kan udbedres kvalitetsmæssigt hurtigt og til en fornuftig pris. Alle vores kædeværksteder automatiserede farvesystemer og moderne sprøjteudstyr og tilbyder naturligvis spot repair.

  En reparation typisk tager maks. 2.3 timer og det efter nærmere aftale muligt at vente på at skaden udbedres. Det aftales individuelt med værkstedet.

  Kontakt gerne en af vores værksteder, hvis du har en mindre skade. Det kan laves til en fornuftig pris, tager ikke lang tid og giver et super godt resultat.

 • Storvognslakering

  Kvalitetslakering af storvogne

  Vi håndterer alle størrelser professionelt og sikkert

  Lakering af storvogne forudsætter indsigt og god forståelse for det endelige slutprodukt. Lakering af storvogne handler om kvalitetsløsninger som kan holde til dagligt brug og slitage og der samtidig skal tages højde for individuelle profileringsønsker.

  Storvognslakering kræver specialviden og en produktionskultur, hvor der specielt i forarbejdet, før lakeringen foretages, en grundig og omhyggelig forberedelse. Vores kædeværksteder går ikke på kompromis – hverken før, under eller ved levering af vores arbejde. Det handler om at levere den gode kvalitet første gang. Naturligvis omfatter vores arbejde også sandblæsning. metallisering, montering af skrifter, logo osv.

  Vi har i kæden værksteder, som kan håndtere alle størrelser af vogne, samt kapaciteten til også at håndtere store vognmænds ønsker og behov. Vi ved, hvad det koster at have en storvogne stående stille. Derfor kan du med os som din faste samarbejdspartner regne med stor fleksibilitet og en service, som matcher dine behov.

 • Udendørs El-ladestander

  Udendørs El-ladestander

  Få strøm på dit lokale værksted

  bilkabuler.dk er en der en række værksteder som har opsat en udendørs el-ladestander. Det er her muligt på fuldstændig normale markedsvilkår at holde ind og lade bilen op. Det giver dig også muligheden for lige at smutte ind på værkstedet og få en snak om eventuelle ridser eller småbuler i lakken – lad en fagmandhjælpe og vurdere – det koster typisk langt mindre end du tror, at få det lavet ordentligt.

 • Undervognsbehandling

  Pas på din bil året rundt

  Undervognsbehandling giver tryghed og merværdi

  I kæden har vi værksteder som tilbyder undervognsbehandling af både nye og ældre biler. Selvom der længe mellem de rigtig kolde vintre, så bor vi et land med meget fugt og det stiller krav til hvordan vi passer på vores biler.

  Ældre biler har store synlige falder men til gengæld har nye biler komplekse konstruktioner. Uanset, så vil og kan fugt altid finde vej og langsomt give rust og tæringsproblemer. Værkstederne tilbyder en professionel og godkendt undervognsbehandling baseret på moderne udstyr og de bedste produkter.

  Derfor er det en god idé at kontakte et af vores værksteder og få en snak om netop din bil og hvilke muligheder du har med hensyn til undervognsbehandling.