Hvad er en bilkabule?

De irriterende små skader og skrammer
Mange bilejere kender oplevelsen af at opdage ridser eller små buler på bilen. De værste er dem, man opdager, hvor nogen har lavet en bule eller en ridse på bilen uden at lægge en besked. Andre er de småskader, vi selv laver ved dagligt brug og slidtage, eller hvis vi er rigtig uheldige. Når vi så først véd at de er der, så ser vi dem hele tiden!

Hvad er en bilkabule?
En bilkabule er i vores verden en mindre bule eller små ridser på en enkelt del, oftest kofanger eller skærm, som vi hos bilkabuler.dk let og ubesværet kan udbedre og male, uden at det kræver af- eller påmontering.

Det er bedst altid at tage en uforpligtende snak, om det du ønsker at få lavet. Besøg et værksted nærmest dig og lad fagfolk kigge på din bil, så får du den bedste rådgivning og løsning.

Billigere og nemmere end du måske tror
Efterhånden har mange bilejere en bilforsikring, hvor deres selvrisiko kan være lige fra et par tusinde til måske 5.000 kr. eller mere, og derfor undlader nogle bilejere at få udbedret de små skader og skrammer.

Man bør bestemt få skaderne udbedret, for langt de fleste mindre ridser, lakskader og buler kan laves ganske nemt, og uden at det nødvendigvis bliver en større økonomisk udskrivning eller behøver at være en forsikringsskade.
Vi bruger i dag moderne værktøjer og produkter som hurtigt og nemt klare langt de fleste mindre skader og skrammer, og du får et færdigt resultat, som er 100% i orden – og det behøver som sagt ikke at koste en formue.

Uforpligtende og gratis vurdering
Det bedste, du kan gøre er at henvende dig til det nærmeste bilkabuler.dk værksted i Lak- & KarrosseriKæden Danmark og få en vurdering af de ridser, lakskader eller buler, du måtte have på bilen.

På værkstedet vil du møde professionelle og kompetente fagfolk, som vil kigge nærmere på din bil og give et uforpligtende og gratis overslag over, hvad det vil koste at få lavet.

Vi glæder os til at høre fra dig.