Om Bilkabuler.dk

Dygtige håndværkere og fagfolk bag bilkabuler.dk

Bilkabuler.dk er et kvalitetskoncept under Lak- & KarrosseriKæden Danmark, som er Danmarks største frivillige kæde indenfor lakering. Kæden arbejder professionelt med lakering af person- og storvogne og emner indenfor industrilakering.

Med udgangspunkt i en række spidskompetencer indenfor autolakering, storvognslakering, industrilakering og pladeværksteder samt et dokumenterende kvalitets styringssystemer udfører kædens medlemsvirksomheder alle typer af kvalitetslakeringer.

Værkstederne fungerer i dagligdagen som skadescentre og udfører alt arbejde der relaterer sig til pladearbejde og lakeringsarbejde.

Derudover har værkstederne forskellige kompetencer og ydelser som de kan tilbyde indenfor f.eks. autoværksted, fælge, interiørlakering, ruder og glas osv. Under menupunktet ”Hvad kan vi hjælpe med” kan du læse mere om de forskellige ydelser og under menupunktet ”skade- og serviceværksteder” kan du finde nærmeste værksted.

Kvalitet og service er i fokus

Vi lægger afgørende vægt på kvalitet, god service og at opgaven leveres til aftalt tid.

Kædens medlemmer arbejder tæt sammen om indkøb, markedsføring og uddannelse for at sikre konkurrencedygtighed og løbende opdatering af ny viden. Vi arbejder ofte tæt sammen om konkrete opgaver for at udnytte hinandens spidskompetencer, ligesom vores placering over hele landet gør, at der altid er et kædeværksted i nærheden af dig.

Vi leverer et resultat, du bliver rigtig glad for.

Vi glæder os til at se dig på værkstedet.

Find værksted nær dig