Projekbeskrivelse

Topstykkets Autolakering

Topstykkets Autolakering har siden 1997 leveret kvalitetshåndværk til hundredvis af kunder. Fra vores lokaler i Birkerød beskæftiger vi os med mange afskygninger af autolakering. I vores sprøjtekabine har vi plads til såvel motorcykler som personbiler og varebiler.

Virksomheden blev oprindeligt etableret af Jan Pedersen, som har drevet selvstændig virksomhed siden 1992. I dag beskæftiger virksomheden – udover Jan Pedersen selv – én ekstra medarbejder. Begge er uddannede autolakerere, som sætter en stor ære i at levere rigtig godt kvalitetsarbejde – hver gang!

Topstykkets Autolakering betjener mange forskellige kunder, som bl.a. inkluderer pladeværksteder, autoværksteder, forsikringsselskaber og privat- og erhvervskunder. Uanset opgavens type eller størrelse kan Topstykkets Autolakering klare den.

Vi er medlem af brancheorganisationen AutoBranchen Danmark, og vi er også KS 2000-certificeret. Vores certificering er din garanti for dokumenteret kvalitetsstyring i alle arbejdsgange og færdige løsninger.

Arbejdsområder
Vi håndterer og udfører alle typer opgaver og arbejdsgange i højeste kvalitet indenfor autolakering, totalløsninger og skilte. Vi laver alt fra skader på biler til genopfriskning og nylakering.

Vores kernekompetencer

Autolakering
Industrilakering
Pladearbejde
Ruder og glas
Plastreparation

Kontaktinformation
Topstykkets Autolakering
Topstykket 4
3460 Birkerød
Tlf.: 45 82 50 14
E-mail: topautolak@firma.tele.dk
www.topautolakering.dk

Åbningstider

Mandag 7:00 – 16:00
Tirsdag 7:00 – 16:00
Onsdag 7:00 – 16:00
Torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 14:00
Skriv til værkstedet