Topstykkets Autolakering

Topstykkets Autolakering har siden 1997 leveret kvalitetshåndværk til hundredvis af kunder. Fra vores lokaler i Birkerød beskæftiger vi os med mange afskygninger af autolakering. I vores sprøjtekabine har vi plads til såvel motorcykler som personbiler og varebiler.

Virksomheden blev oprindeligt etableret af Jan Pedersen, som har drevet selvstændig virksomhed siden 1992. I dag beskæftiger virksomheden – udover Jan Pedersen selv – én ekstra medarbejder. Begge er uddannede autolakerere, som sætter en stor ære i at levere rigtig godt kvalitetsarbejde – hver gang!

Topstykkets Autolakering betjener mange forskellige kunder, som bl.a. inkluderer pladeværksteder, autoværksteder, forsikringsselskaber og privat- og erhvervskunder. Uanset opgavens type eller størrelse kan Topstykkets Autolakering klare den.

Vi er medlem af brancheorganisationen AutoBranchen Danmark, og vi er også KS 2000-certificeret. Vores certificering er din garanti for dokumenteret kvalitetsstyring i alle arbejdsgange og færdige løsninger.

Arbejdsområder
Vi håndterer og udfører alle typer opgaver og arbejdsgange i højeste kvalitet indenfor autolakering, totalløsninger og skilte. Vi laver alt fra skader på biler til genopfriskning og nylakering.

Vores kernekompetencer

Autolakering
Industrilakering
Pladearbejde
Plastreparation
Ruder, glas & lygter
Spot repair

Kontaktinformation
Topstykkets Autolakering
Topstykket 4
3460 Birkerød
Tlf.: 45 82 50 14
E-mail: topautolak@firma.tele.dk
www.topautolakering.dk

Åbningstider

Mandag 7:00 – 16:00
Tirsdag 7:00 – 16:00
Onsdag 7:00 – 16:00
Torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 14:00
Skriv til værkstedet