Sydsjællands Autolak

Står du og mangler en professionel autolakerer, så tilbyder vi hos Sydsjællands Autolak høj kvalitet og flot finish til alle typer biler uanset mærke, model og årgang.

I 2006 startede jeg værkstedet i Næstved og lige siden har vi udført kvalitetslakeringer for kunder i Næstved og omegn.

Hos os får du den bedste service og en faglighed, som hele tiden optimeres ved løbende kurser. Du kan være sikker på, at du får udført lakering af din bil med et flot finish og at vi alle på værkstedet er veluddannede, som tager vores arbejde seriøst og arbejder med faglig stolthed som nøgleord i vores dagligdag.

Hvert år er vi på inspirationstur på blandt andet verdens største automobilmesse i Las Vegas, USA, hvor autolakerere fra hele verden deler erfaringer. Har du for eksempel en ældre bil, der efterhånden ikke er helt fin i lakken længere, kan vi som autolakerer gå ind at genskabe den oprindelige glød. Vi kan også skabe en total forandring, hvis du ønsker en helt ny farve. Lakering er noget vi brænder for, så lad os endelig høre om dine tanker og idéer.

Din garant – Vi leverer altid til tiden, overholder altid indgåede aftaler og leverer altid arbejde i en god kvalitet.

For at sikre en ensartet og høj kvalitet i leverancen bruger vi altid lak fra en af markedets førende leverandør Akzo Nobel, som i vores optik er det stærkeste brand inden for professionel autolak.

Vores arbejdsprocesser og kvalitet er omfattet af kvalitetsstyringsprogram, som sikrer at arbejdsprocessen og det endelig resultat er i orden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen
Brian Hansen
Indehaver

Vores kernekompetencer

Autolakering
Dæk/fælge/hjul
Industrilakering
Interiørlakering
Pladearbejde
Plastreparation
Spot repair

Kontaktinformation
Sydsjællands Autolak
Birkevænget 7
4700 Næstved
Tlf.: 35 14 11 22
E-mail: info@sydlak.dk
Web: www.sydlak.dk

Åbningstider

Mandag 7:00 – 16:00
Tirsdag 7:00 – 16:00
Onsdag 7:00 – 16:00
Torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 14:00