Sundsholmens Autolakering

Arbejdsområder
Vi har mere end 50 års erfaring som autolakerer med autolakering, og vi holder os hele tiden opdateret med den nyeste viden inden for feltet.
Vores kompetente medarbejdere er jævnligt på kurser i farvetilpasning og andre relevante emner inden for branchen, så vi altid er up-to-date med de nyeste tendenser inden for vores felt.
Vi er altså helt klar til at tage imod dit køretøj, og vi kan tilbyde dig en professionel løsning, hvad enten du søger en autolakerer til at udbedre ridser i lakken eller til at håndtere en flækket kofanger.
Vi tilbyder kvalitetssikret og miljøbevidst autolakering, da vi er KS 2000 certificeret.

Vores kernekompetencer
Har din bil ridser i lakken, eller har den pådraget sig en generende ridse eller bule, så tager vi gerne imod på vores autoværksted i Nørresundby tæt på Aalborg i Nordjylland.

Hos Sundsholmens Autolakering er vi din lokale autolakerer med speciale i alle former for lakering af bil og lakopbygning. Vi har erfaring med at udbedre forskellige former for skader på køretøjer, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os.
Vi er den foretrukne autolakerer i Nordjylland for mange kunder i omegnen af Aalborg og Nørresundby, og vi tager også gerne imod dit køretøj, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervsdrivende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen
Ralph Makholm og Jeppe Huus Sørensen
Indehavere

Autolakering
Industrilakering
Interiørlakering
Sandblæsning
Spot repair

Kontaktinformation
Sundsholmens Autolakering ApS
Sundsholmen 27
9400 Nørresundby

Tlf. 98173870
e-mail: sundsholmensautolak@mail.dk

Web.: www.sundsholmen.dk

Åbningstider

Mandag 7:00 – 15:30
Tirsdag 7:00 – 15:30
Onsdag 7:00 – 15:30
Torsdag 7:00 – 15:30
Fredag 7:00 – 12:00