Søndervang Autolakering

Søndervang Autolakering er en moderne virksomhed med mange års erfaring indenfor lakeringsbranchen. Virksomheden blev i 2023 overtaget af Jeppe Søndergaard Christensen, som i sin tid blev uddannet på værkstedet. Jeppe sætter en ære i god service og tilbyder gerne råd og vejledning. Faglig stolthed koster ikke ekstra, som Jeppe siger. Derfor vil du også som kunde, kunne mærke en fleksibel, kundeorienteret og ærlig kommunikation når du kontakter Jeppe.

Værkstedet løser en lang række forskellige opgaver fra autolakering til motorcykler og forsikringsskader. Du kan nedenfor se de opgaver værkstedet kan hjælpe med.

Autolakeringsværkstedet bliver løbende opdateret med de nyeste værktøjer og teknologier, så kunderne altid får den optimale service. Ligeledes er personalet veluddannet og modtager løbende videreuddannelse af blandt andet Akzo Nobel, hvor værkstedet i dag har status på som Acoat Selected. Der er i alt 3 personer beskæftiget på værkstedet.

Søndervang Autolakering er KS2000 certificeret og medlem af AutoBranchen Danmark, hvilket er din garanti for kontrolleret kvalitetsstyring, garantiarbejde og ordnede arbejde og miljøforhold.

Arbejdsområder
Der udføres alt slags lakering, dekoration med logo eller navnetræk og plastreparationer af bl.a. autodele og kofangere. Desuden reparerer og lakerer vi også forskellige plast- og fiberkomponenter til søværnet, superyachter og diverse industri. Har du ligeledes som privatperson et emne, som du overvejer at få malet professionelt, så kontakt gerne værkstedet.

Vores kernekompetencer

Autointeriør
Caravan/campingvogn
Dæk/fælge/hjul
Industrilakering
Interiørlakering
Pladearbejde
Plastreparation
Ruder, glas & lygter
Spot repair

Kontaktinformation
Søndervang Autolakering
Søndervang 9
6780 Skærbæk
Tlf.: 74 75 28 26
E-mail: sv_autolakering@outlook.dk
FIND OS PÅ FACEBOOK

Åbningstider

Mandag 7:00 – 15:30
Tirsdag 7:00 – 15:30
Onsdag 7:00 – 15:30
Torsdag 7:00 – 15:30
Fredag 7:00 – 12:15