Rødkjær Lak- & Skadecenter

Rødkjær Lak- & Skadecenter er blevet mange kunders fortrukne værksted, når de skal have udført lak- eller skadesarbejde. Vores mange års erfaring gør, at vi er i stand til at udføre de mest komplicerede og krævende opgaver inden for autolakering og skader. Vores faguddannede personale tilbyder bl.a. af- og påmontering af alle paneler på din bil på vores eget store autoværksted, hvor vi har hele 8 lifte. Når du bestiller reparation af skadesarbejde, stort som småt hos os, sørger vi for at levere den lovede kvalitet til aftalt tid.

Hvorfor vælge Rødkjær Lak- & Skadecenter?

Hos Rødkjær Lak- & Skadecenter er vi specialister i reparation af forskellige skader og autolakering. Vores personale er veluddannet, har mange års erfaring, og er løbende på kurser for at holde sig opdateret omkring de arbejdsmetoder, der giver de bedste resultater. Det er vigtigt at f.eks. pladearbejde, buleopretning og autolakering bliver udført af professionelle med øje for detaljen, for at sikre et veludført stykke arbejde. Når du bestiller en reparation hos Rødkjær Lak- & Skadecenter, giver vi gerne gode råd og professionel vejledning, så du er sikker på at få valgt netop den løsning, der passer dit behov.

Miljøet er vigtigt for os!

Hos Rødkjær Lak- & Skadecenter har vi altid fokuseret meget på miljøet. Derfor anvender vi Sikkens AkzoNobel miljøvenlige produktserie, som er en succesfuld vandfortyndbare basefarvesystem, der findes i Europa. Den har en fremragende dækkeevne og en enkel påføringsproces, som er med til at give en helt perfekt autolak, både for metallic og specialeffektfarver.

Derudover har vi lavet en stor investering i miljørigtigt udstyr, der gør det muligt at opsamle, genanvende og ikke mindst bortskaffe mange forbrugsstoffer på den helt rigtige måde. Det er meget vigtigt i autolakeringsbranchen, at man afskaffer rester og færdige produkter på rigtig vis. Det er med til at vi opnår renlighed og god orden, så vi får større produktivitet og et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Vi lægger generelt vægt på et godt arbejdsmiljø samt udvikling, for at kunne udføre et stykke professionelt arbejde på alle typer køretøjer.

Om vores produkter

Sikkens AkzoNobel er et af verdens førende brands inden for billakker. Det bruges i over hundrede lande, har egne innovations- og udviklingslaboratorier samt uddannelses- og udviklingscentre hvor tusindvis af autolakerere i verdensklasse er blevet uddannet.I årenes løb har vi opnået en uovertruffen forståelse af kollisionsreparationsbranchen, som sikrer at vores viden og ekspertise altid er på højde med markedets stadigt foranderlige krav og behov.Vi ved, at det at have hurtig, nem og nøjagtig adgang til farvematch er afgørende for at opnå optimal produktion og gennemløbstider. Det er derfor indsamling af nye, komplekse farver i konstant udvikling på nutidens biler er en afgørende faktor for robustheden af AkzoNobels database med bilfarver – en database der indeholder over 2.000.000 farveformler.

Vores kernekompetencer

Autolakering
Dæk/fælge/hjul
Industrilakering
Interiørlakering
Mekanisk værksted
Pladearbejde
Plastreparation
Spot repair
Undervognsbehandling

Kontaktinformation
Rødkjær Lak- & Skadecenter
Irlandsvej 4
8450 Hammel
Tlf.: 81 45 55 65
E-mail: lak@rkbi.d
https://www.roedkjaerbiler.dk/autovaerksted

Åbningstider

Mandag 7:00 – 15:00
Tirsdag 7:00 – 15:00
Onsdag 7:00 – 15:00
Torsdag 7:00 – 15:00
Fredag 7:00 – 12:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket