Ræbild Autolak

Ræbild Autolak er en moderne virksomhed med mange års erfaring indenfor lakeringsbranchen. Virksomheden blev i 2023 overtaget af Daniel Ræbild, som efter nogle år i Aalborg som autolakerer fik mulighed for at realisere drømmen om at blive selvstændig.

Daniel sætter en ære i god service og tilbyder gerne råd og vejledning. Faglig stolthed koster ikke ekstra, og derfor vil du også som kunde, kunne mærke en fleksibel tilgang til at løse ønskede opgaver. Ærlig og imødekommende kommunikation vægtes højt og understreger Daniels fokus på at levere kvalitet

Værkstedet løser en lang række forskellige opgaver fra autolakering til motorcykler og forsikringsskader. Du kan nedenfor se de opgaver værkstedet kan hjælpe med.

Autolakeringsværkstedet bliver løbende opdateret med de nyeste værktøjer og teknologier, så kunderne altid får den optimale service. Ligeledes er personalet veluddannet og modtager løbende videreuddannelse af blandt andet Akzo Nobel, hvor værkstedet i dag har status på som Acoat Selected. Værksteder er lokalt forankret i et tæt og professionelt netværk, hvor mange opgaver koordineres indbyrdes og sikrer, at næsten alle typer opgaver kan udføres – i altid god kvalitet.

Ræbild Autolak er Eurogarant certificeret og medlem af brancheorganisationen SKAD, hvilket er din garanti for kontrolleret kvalitetsstyring, garantiarbejde og ordnede arbejde og miljøforhold.

Vores kernekompetencer

Autolakering
Industrilakering
Interiørlakering
Plastreparation
Ruder, glas & lygter
Spot repair

Kontaktinformation
Ræbild Autolak
Markedsvej 28
9600 Aars
Tlf.: 60 47 06 42
E-mail: raebild.autolak@gmail.com
Kontaktperson: Daniel Ræbild

FIND OS PÅ FACEBOOK

Åbningstider

Mandag 7:00 – 15:00
Tirsdag 7:00 – 15:00
Onsdag 7:00 – 15:00
Torsdag 7:00 – 15:00
Fredag 7:00 – 12:00