Projekbeskrivelse

Jan Bach Autolak

Service og kvalitet er nøgleord hos Jan Bach Autolak, og det betyder bl.a., at alle led i arbejdsprocesserne er kvalitetssikrede. Vi har et højt fagligt niveau, og vi fører altid kontrol med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse og overfladestruktur.
Vi er KS 2000-certificeret medlem af AutoBranchen Danmark og desuden medlem af Lakkæden Danmark – hvilket er din garanti for kvalitet. Vi er ligeledes en del af bilkabuler.dk og registreret FDM Fordelspartner.
Vi har naturligvis garanti på det arbejde, vi udfører for dig, og skulle du mod forventning blive utilfreds med det, har du naturligvis let reklamationsadgang via AutoBranchen Danmark.

Arbejdsområder
Jan Bach Autolaker er en moderne lakeringsvirksomhed, som arbejder sikkert og kompetent med kvalitetslakering af personbiler og varevogne. Vi håndterer alle typer af opgaver inden for autolakering.
Vi er 11-12 veluddannede mand på værkstedet, som er udstyret med en række moderne sprøjtekabiner og et velfungerende produktionsapparat fra køretøjet modtages og det forlader værsstedet igen.
Vi samarbejder med en række af markedets bedste leverandører, hvilket giver sikkerhed for optimale kvalitetsløsninger.

Vores kernekompetencer

Autolakering
Industrilakering
Interiørlakering
Pladearbejde
Plastreparation

Kontaktinformation
Jan Bach Autolak
Neptunvej 10-12B
7430 Ikast
Tlf.: 97 15 41 42
E-mail: bach-10@hotmail.com
janbachautolak.dk

Åbningstider

Mandag 7:00 – 16:00
Tirsdag 7:00 – 16:00
Onsdag 7:00 – 16:00
Torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00
Skriv til værkstedet