Hos ABC forsikring er det nemt hvis du har en skade.

Vi har indgået en aftale med den landsdækkende kæde bilkabuler.dk.

For at kunne benytte et af ABC forsikrings fordelsværksteder hos bilkabuler.dk, skal du først udfylde formularen til venstre.

1. Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger.

2. Husk, at krydse af om der er en modpart ved uheldet.

3. Tryk SEND og formularen sendes til ABC forsikring.

4. ABC forsikring kontakter dit valgte fordelsværksted. Hvis du ikke har valgt, så vælger vi det fordelsværksted der ligger nærmest dig.

5. Du bliver herefter kontaktet af værkstedet for en tid til din bil og en vurdering af skadens omfang.

Du kan nedenfor læse mere om bilkabuler og de fordele du får som kunde hos ABC forsikring.

"*" indicates required fields

Som ABC Forsikringskunde er opnår du en række fordele og muligheder:
  • Ved henvendelse en svartid på 2-4 timer

  • Du kan sende billeder og vi kigger på dem og kontakter dig

  • Garantireparation – vi står inde for det vi laver

  • Mindre skader laves samme dag og nogle gange imens du venter

  • Lånebil – et mindre gebyr kan forekomme

  • Lade el-bil – 17 af vores værksteder har den ydelse

  • Der er kaffe på kanden og trådløst internet

  • Der medfølger en GRATIS lakstift til dig

Vi ønsker at du som ABC Forsikringskunde får en god oplevelse og et godt resultat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad er en bilkabule for os?

En bilkabule er i vores verden en mindre bule eller små ridser på en enkelt del, oftest kofanger eller skærm, som vi let og ubesværet kan udbedre og male, uden at det kræver af- eller påmontering.

Det er bedst altid at tage en uforpligtende snak, om det du ønsker at få lavet. Besøg et fordelsværksted nærmest dig og lad fagfolk kigge på din bil, så får du den bedste rådgivning og løsning.

Husk, at en vurdering altid er gratis og uforpligtende.

Hvem er bilkabuler.dk ?

Bilkabuler.dk er et kvalitetskoncept under Lak- & KarrosseriKæden Danmark, som er Danmarks største frivillige kæde indenfor lakering. Kæden arbejder professionelt med lakering af person- og storvogne og emner indenfor industrilakering.

Med udgangspunkt i en række spidskompetencer samt et dokumenterende kvalitets styringssystemer udfører kædens medlemsvirksomheder alle typer af kvalitetslakeringer. Værkstederne fungerer i dagligdagen som skadescentre og udfører alt arbejde der relaterer sig til pladearbejde og lakeringsarbejde.

Vi lægger afgørende vægt på kvalitet, god service og at opgaven leveres til aftalt tid. Vi leverer et resultat, du bliver rigtig glad for.

Vi glæder os til at se dig på et af vores fordelsværksteder.

Bilkabuler.dk – bæredygtighed og miljø

Fordelsværkstederne er omfattet af betydelige godkendelser på miljøområdet og arbejder målrettet på, at både produktion, anvendelse og lagring af maling m.v. foregår så betryggende og optimalt som muligt. Fokus på bl.a. energi, arbejdsmiljø, sikkerhedsudstyr m.v. gør, at alle fordelsværkstederne på en række parametre imødekommer og overgår de krav og forventninger, som der er til et moderne procesanlæg i dag.

Alle fordelsværksteder er en del af Acoat Selected via den verdens omspændende virksomhed Akzo Nobel. Det betyder, at vores maling og arbejdsprocesser er omfattet af ambitiøse bæredygtighedsmål og udvikles, produceres, distribueres og lagres under hensyn til miljø og bæredygtighed. Det er vores garanti om bæredygtighed til dig og os selv.

Læs mere